presse
 

Nu følger Niels Eliot op på sidste års debut "Lige Efter..." med cden "Crashtest".

Det er en mere rocket side af Niels Eliot, der udfolder sig på den nye samling sange, snapshots af en verden og hverdage fyldt med skrøbelig tryghed, usynlige faldgruber og konstant omstilling - enten set fra udsigten i “Selvkontroltårnet” som i den bidende “Det Perfekte Eksempel” eller med alle parader nede som i “Hey, Jeg Går Lidt I Stå” og den måske lykkelige “Dette Er En God Dag”.

Der er ridser i idyllen under den velproducerede og pæne vellyd, og de sangbare linier åbner for konfliktfyldt og spændende stof til eftertanke med titler som fx: “Crashtest”; “Håndgemæng”, “De Blinde Hunde Fra Savværket” og “Rituel Healing”.

Niels Eliots sange har stadig fokus på teksterne og på det sangbare, men små elektroniske bidder har sneget sig ind og peger nye steder hen.

Niels Eliot har skrevet rigtig mange tekster, også til andre, bl.a. “Talk Too Much”, som roterer på P4 for tiden. Han har også lavet musik til flere dokumentarprogrammer, senest til den prisbelønnede serie "Late Lessons From Early Warnings", (“Fremskridt på afveje”) produceret af Jacob Gottshau for DR - serien er solgt til mere en 45 lande, og i 2008 følger “På Verdens Bund” på DR1 og DR2.
/ myspace-niels eliot /

Download pressemeddelelse
Download fotos RGB 300 dpi : 1 2 3